woensdag 24 december 2008

Morning after...

Zo, de ‘3fm serious request Inspire Coffee Company CMD Rock Band vocoder speelgoedgitaren geïnspireerde kunstenaar kerstkaraoke Guitar Hero mens erger je nietten schaken dammen werk samen aan een groot kunstwerk espresso lungo latte ijskoffie Italian soda chips en nootjes’-nacht zit er weer op.

De kunstenaar Martin Peulen heeft uren en uren achtereen geschilderd. In mijn ogen heeft de beste man 2 standen: aan en uit. Zodra hij ‘aan’ gaat is er geen tijd voor pauzes, geen tijd voor ook maar 1 slokje van de verschillende heerlijke Inspire huisdrankjes. Als je model zit probeer je je van je beste kant te laten zien, maar dat is vergeefse moeite. Niet dat Martin je van je slechtste kant schildert, maar wel van je echte en eerlijke kant. Hoe veel spierpijn je ook krijgt van het in een lach trekken van je mond, Martin maakt zelf wel uit hoe jij er uit ziet. En terecht. Met zijn priemende ogen kijkt hij achter het gezicht naar binnen. Via je ogen trekt hij je ware aard naar buiten en zet het treffend op doek. Niet alleen een fraai resultaat, maar een mooie ervaring!

7 portretten, ontelbare potjes Rock Band en Guitar Hero van verschillende kwaliteitsniveau’s en 7 zeer fraaie portretten van Martin Peulen verder maakt Addie de balans op. Na 2,5 uur slaap en een vroeg ontbijt lukt het tellen nog aardig en komt hij op 560,- euro.
Niet verkeerd voor een wilde bende enthousiastelingen!
Vol trots hebben Veronique en ... dit naar het Glazen Huis gebracht.

Het Glazen Huis lijkt trouwens inmiddels meer op Fort Knox. Crowd control en heel veel vriendelijke vrijwilligers in gele hesjes laten me eerst nog een kilometer omlopen voor ik weer ‘thuis’ kom bij Inspire. Voor de goede orde, Inspire is deze woensdag makkelijk te vinden: loop naar de Ambulance en kijk er dan eens achter...

En dit was het dan. Later vandaag zal blijken of Breda een nieuw record heeft kunnen vestigen voor 3fm serious request.
Of het nu wel of niet gaat lukken qua opbrengst, wat mij betreft heeft Breda wel het record gebroken voor de gezelligste, gemoedelijkste, verrassendste en meest inspirerende editie van de Glazen Huis reeks. Maar hé, wat wil je als je dat ding in Brabant parkeert!

Inspire heeft zich volgens mij bewezen als tofste, meest relaxte, meest flexibele koffietent van Nederland. En natuurlijk met de best coffee in town!

groet en tot schrijfs,
Klaas

Geen opmerkingen: