maandag 29 september 2008

Na 2 weken...

We zijn nu 2 weken open! Alle begin is moeilijk en dat bleek ook weer. De indeling van de bar is diverse malen gewijzigd om een ideale manier van werken te krijgen. We vinden het contact met de gasten erg leuk en hebben dus besloten om de dranken ook aan tafel te brengen. De reacties zijn dan ook bijna zonder uitzondering erg positief. We worden zelfs al genoemd op Google Maps, met een recensie! en we zijn terug te vinden op Flickr. Hartelijk dank voor deze vermelding...wie het ook gedaan heeft. Meer internet nieuws, er is nu ook een Inspire Coffee Hyve en aan de vernieuwde internet pagina wordt hard gewerkt.

Vanaf vandaag zijn we gestart met Sandwiches, nothing fancy, maar een goede driedubbele boterham met beleg en volop rauwkost, alles zelf te kiezen.

Top drie van gevraagde dranken zijn:
3. C-Star
2. Cappuccino
En (natuurlijk) op nummer 1. Latte

Nu nog een fotootje voor de sfeer ;-)

2 opmerkingen:

Roel zei

Uiteraard van harte gefeliciteerd met de eerste Inspire Coffee Company, Ik ben bezig met een rondje kaart, en heb al het een en ander mogen proeven en tot nu toe kan ik eerlijk zeggen dat alles gewoon eigenlijk lekker is. Ik ben zeker van plan echt alles een keer te proeven. Hoop dat je website binnenkort online is zodat ik alvast vanaf thuis je menukaart in kan kijken ;-)

Zie je snel weer in "The best place in Breda to get coffee"

Anoniem zei

Hi! I wished I knew Dutch! I am so excited for you A! I can't wait to visit the next time I am in the Netherlands!! Yea!!